ламиниран паркет, laminati-varna

ТРИ причини да изберете ламиниран паркет

11 March 2022

Предстои Ви ремонт на жилището? Искате да смените износените подови настилки и да освежите интериора? А знаете ли, че вече можете да откриете качествен ламиниран паркет в град Варна?

Избягайте от безкрайното обикаляне по магазините с Ламинати Варна. В тази статия ние ще Ви дадем ТРИ причини да изберете ламинирания паркет за дома си в град Варна.

Нека да започнем с качеството на изработката.

Ламинираният паркет е изработен по специална технология от четири слоя материал. Обединени заедно, материалите образуват изключително удобна подова настилка. Тя е не просто устойчива на ежедневните натоварвания, но и устоява на подвизите на домашните любимци и децата.

Това прави ламинираният паркет идеален за спални, всекидневни, холове и дори коридори.

Следва да обърнем внимание на монтажа и поддръжката.

За разлика от естествения паркет, ламинатът се монтира изключително бързо и прецизно. Не е необходимо да се изчаква 1-2 дни, за да улегне. Благодарение на уникалната си система за монтаж, може да се използва веднага след приключване на майсторите.

Друго предимство на ламината е, че не се нуждае от специална поддръжка. Единствената особеност е, че трябва периодично да се почиства, за да се съхрани добрия му външен вид.

И не на последно място – да разгледаме разнообразието.

На пазара можете да откриете разнообразие от ламинати, различаващи се по цветове и текстури. Можете да избирате от класически, имитации на дърво, камък, теракот, естествени повърхности и други. Това го прави подходящ за всякакви интериори в различен стил.

С това ще завършим тази статия. Ще оставим на Вас да прецените дали да заложите на ламинирания паркет за домовете си в град Варна.